Lezingen

 Zie onder voor een toelichting op de lezingen

10.00 uur:

11.00 uur: ‘beter omgaan met hooggevoeligheid’ door  Marjo Zwaneveld

11.45 uur: Tzolkin door Jolanda de Koter

12.30 uur: Waar komen pijnklachten vandaan door Dilan Ribas

13.15 uur: Hoe klachten kunnen verhelpen met Bloedzuigers door  Suzanna Oldersma

14.00 uur: Do lemette Psychometrie Voorwerpen

14.45 uur:Medium Antonio – Reading in de zaal met voorwerpen/foto’s

15.30 uur:  Lichaamstaal zegt alles  door Gerard Wouters


Wees op tijd in de zaal want vol = vol!

Marjo ZwaneveldDSC_8169- 11.00 uur

Welkom!! Coach en pedagoge geeft aan kinderen   en  volwassenen o.a. een cursus ‘beter omgaan met hooggevoeligheid’.Ook begeleid zij kinderen zowel als volwassenen via coaching. Dit alles wordt als zeer helend en warm ervaren.Wanneer er een leerachterstand is zoals bij dyslexie, is remedial teaching mogelijk. Hooggevoelige kinderen zien snel een vooruitgang en dat geeft zelfvertrouwen en vaak een veel beter slaapritme.

Het is ook mogelijk om helende meditatie avonden te volgen. In de stilte kan dan o.a. gehoord worden, wat echt gevoeld wordt en aandacht vraagt.

Jolanda de Koter – 11.45

Wat hebben de (Maya) zegels en de tonen jouw te vfoto jolanda amsterdamse bos (2)ertellen?

Kom naar de lezing om 11.45 uur. Naar aanleiding van mijn geboortezegel zal ik mijn levensverhaal gaan vertellen.Kom luisteren naar de uitleg over de Tzolkin.Uiteraard is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen. Ben je nieuwsgierig op welk zegel jezelf bent geboren en wat je levensdoel en je levensbestemming is, dan is hier na afloop van de uitleg, gelegenheid voor. Warme groet,Jolanda


Dilan2011 Dilan Ribas – 12.30 uur

Angst, verdriet, depressies, problemen met zwangerschappen, claustrofobie, verlegenheid, complexen, nervositeit,  zenuwenbanen pijn en tal van andere klachten, waar komt het vandaan. ik geef graag een demonstratie op de energiebanen op de lezing.

Je kunt mij vinden op  paranormale beurzen of je kunt een afspraak maken  in mijn praktijk Paranormaal Centrum Dilan in Mijdrecht waar je ook van harte welkom bent voor een behandeling .http://paranormaalcentrum.nl

 

SuSanna Oldersma 13.15 uur

suzannaWerkt als klassiek Homeopaat en Dorn therapeut en is door Duitse artsen en deskundigen opgeleid en officieel gecertificeerd om de bloedzuiger-therapie toe te passen op mensen en dieren.
Tijdens haar lezing zal ze meer vertellen en laten zien
over de snelle manier waarop bloedzuigers veel klachten kunnen verhelpen, denk aan: versleten, knie, heup, reuma, en door behandeling bijvoorbeeld operaties kunnen voorkomen. Ook zal ze wat vertellen over de toepassingen bij kleine huisdieren en rden.
Zie ook voor meer informatie: www.behandeling-bloedzuigers.nl

 
Do Lemette 14.00 uur

do LemetteMijn roots ligt in Indonesië. Op mijn 12e ben ik naar Nederland gekomen, in Indonesie merkte ik al ik ben ‘anders’ dan anderen. Zo kreeg ik steeds meer waarnemingen door. Op de lezing vertel ik u graag over Psychometrie Voorwerpen.

Medium Antonio – 14.45 uur
antonio foto (2)
De Nederlandse Derk Ogilvie  wordt hij ook wel eens genoemd. Tijdens de zaalreadings gaat hij nòg een stap verder, hij krijgt veel details en namen door.gaan vaak gepaard met een lach en soms met een traan.
Ik ben medium , paragnost,magnetiseur en ben geschoold op de oude wijze,dat wil zeggen u stelt mij 1 vraag en dan begin ik te praten,of u geeft mij een voorwerp van een eventueel overleden dierbare.

 

 Gerard Wouters gerard- 15.30 uur

Lichaamstaal zegt alles volgens therapeut Gerard Wouters. Zo zouden emoties worden opgeslagen in het lichaam. Hoe je dan precies achterhaalt welke emoties je nog ‘meedraagt’ in je lichaam en hoe dat er precies uitziet, dat vertelt Gerard tijdens de lezing op de beurs. zie ook
http://www.altijdjong.tv/altijdjong/index.php/16-spiritueel/225-niranam-gezondheidsinstituut

 

 

FacebookTwitterLinkedInPinterestGoogle+ Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website